Rickard Bryngelsson i skjorta och grå t-shirt fotat sittandes vid bord

Möt vårt team: Rickard Bryngelsson, Kommunikatör

oktober 19, 2020 Kategori: Nyheter
Det händer spännande saker för tillfället på Generation Waste. Två nya medarbetare har tillkommit i bolaget och ska presenteras. Men först och främst är det hög tid att göra sig bekant med medarbetaren Rickard Bryngelsson, som varit på Generation Waste sedan början av 2020.

 

Berätta lite om din bakgrund, Rickard

Jag började på Generation Waste efter att jag studerat media- och kommunikationsvetenskap i 3 år på Halmstad högskola och medieproduktion i en termin på Göteborgs Universitet. I gymnasiet studerade jag faktiskt till kock men valde sedan att gå vidare. Detta jobb sitter som handen i handsken för mig då jag brinner för matlagning, hållbarhet och kommunikation.

Berätta lite om din tid på Generation Waste

Jag kom in i bolaget helt färsk som nybliven kommunikatör och fick stå lite på egna ben från start, vilket jag kan uppskatta. Det gällde från start att ta egna initiativ och leda kommunikationen och marknadsföringen framåt. Det rullade på länge och fanns hela tiden att göra, men sen kom krisen och allt stannade liksom upp. Det var då vi tog beslutet att starta vår podcast.

Berätta lite mer om podcasten

Jag hade sedan en tid tillbaka haft en idé om att på något vis lyfta fram personer ur Daniels nätverk. När krisen kom kändes det som ett perfekt läge, delvis för att jag tror det fanns behov av att prata och delvis för att tid, som annars inte funnits, nu fanns.

Vilket är ditt främsta hållbarhetstips? 

Det är givetvis svårt att hålla sig till enbart ett, men det skulle väl vara att implementera ”svinnventering” i sitt vardagsliv – att alltså inventera sin kyl på matsvinn. Jag brukar kunna få ihop en ganska spännande maträtt av det som är kvar i kylen i slutet på veckan.

 

 


Dela